Op zondag 12 november vindt de vijfde editie van de Neptunus Run plaats en dit voor het eerst in Oostende! De Neptunus Run is de finale van de spectaculaire KBC Spartacus Series, een reeks van obstacle runs die van februari t.e.m. november het land doorkruist. Inschrijven kan vanaf morgen 31 augustus om 11u. Met 4.000 verwachte deelnemers is het bovendien het grootste loopevenement aan de kust.

Rond Fort Napoleon wordt een parcours van 10 km en minstens 25 hindernissen gebouwd. De start en finish liggen op de sportterreinen voor het imposante Fort Napoleon. Het parcours zal met een passage op het strand, de duinen, de haven en de Oostelijke strekdam een echte uitdaging zijn, maar haalbaar voor iedereen die het op zijn/haar eigen tempo afwerkt.

De deelnemers zullen vanaf 11u starten in waves van +/- 200 personen. Zo kunnen alle deelnemers op een vlotte manier de obstakels overwinnen, al zullen ze natuurlijk ook de strijd moeten aangaan met de wind, het zand en zelfs het zeewater!

Alle deelnemers krijgen naast een geweldige ervaring, ook een uniek Neptunus Run T-shirt en een prachtige herinneringsmedaille. Er worden slechts 4.000 deelnemers toegelaten. Wie deze uitdaging niet wil missen, aarzelt beter niet om zich in te schrijven. Inschrijven kan vanaf morgen om 11u via www.kbcspartacusseries.be.

De Neptunus Run is een organisatie van Golazo sports en maakt deel uit van de KBC Spartacus Series, een verzameling van massalopen die een echte uitdaging vormen voor de lopers. De Neptunus Run is de laatste in deze reeks voor 2017.