Zonet werd op de Facebookpagina van Nederlands Ruigste bekendgemaakt dat het dit jaar spijtig genoeg niet doorgaat.

‘Nederlands Ruigste!’ Editie 2017

Deelnemers van ‘Nederlands Ruigste!’ geven niet op.
Deelnemers van ‘Nederlands Ruigste!’ kennen geen nee.
Deelnemers van ‘Nederlands Ruigste!’ zien in problemen, slechts uitdagingen.

Met dit in ons achterhoofd hebben wij, de organisatie van ‘Nederlands Ruigste!’, de afgelopen maanden werkelijk alles uit de kast getrokken om de 2017 editie tot een succes te maken. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Na alle scenario’s en mogelijkheden tot in den treure onderzocht te hebben, moeten wij nu helaas communiceren dat het organiseren van het evenement en televisieprogramma, op het door ons gewenste niveau, voor dit jaar onmogelijk blijkt te zijn. We wilden de 2016 editie overtreffen en het concept een stuk verder brengen, maar voor nu rest ons helaas het afzeggen van de evenementen in september 2017 en de focus te richten op 2018. Uiteraard krijgen alle reeds ingeschreven deelnemers netjes hun inschrijfgeld terug. Dit proces verloopt via onze ticketpartner Ticketscript en is reeds in gang gezet.

We balen er enorm van, hebben heel lang gewacht met de handdoek gooien, maar zijn er op gebrand om sterker dan ooit terug te komen.

Team ‘Nederlands Ruigste!’

Voor vragen over refunds: [email protected]
Voor andere vragen: [email protected]

Dit is heel spijtig maar hier valt helaas niet veel aan te doen. Simon mag zich hierdoor nog een jaar langer Nederlands Ruigste noemen.

Een mooi alternatief is deelnemen aan Mud Masters 1K Knock Out. Op 23 september vindt dit nieuwe sprintconcept in Biddinghuizen plaats. Een 100 meter lang hindernisparcours met Mud Masters obstakels en functional fitness-onderdelen. Meer info en GRATIS aanmelding (met selectieprocedure, dus zonder deelnamegarantie vind je hier.