Vanaf nu kunnen jullie je inschrijven voor Tough Dog 2017! Dit evenement vindt plaats op zondag 20 augustus bij Outdoor Valley in Bergschenhoek en staat volledig in het teken van Hulphond Nederland. De opbrengst wordt gebruikt om een belangrijke bijdrage te leveren aan de opleiding en inzet van hulphonden, bijvoorbeeld voor veteranen die kampen met PTSS (posttraumatisch stressstoornis). Het evenement bestaat uit verschillende onderdelen waar je per onderdeel onder leiding staat van een instructeur. Gedurende één uur wordt je door hen gedrild. Tussen de onderdelen krijg je 10 minuten pauze om even iets te eten of drinken. Vorig jaar was er een rijkelijke bevoorrading.

Volgens de organisatie van Tough Dog wordt hun derde editie extra bijzonder (én zwaar). Nog zwaarder? Hoe het er vorig jaar aan toeging kan je hier lezen.

Wie tijdens Tough Dog het niet meer ziet zitten, kan steeds “de bel” luiden en hiermee aangeven dat hij/zij opgeeft. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Indien je als team wilt deelnemen kan je in dezelfde groep worden ingedeeld. Dit dien je zo dan zo snel mogelijk te laten weten. Dirt Devils doet alvast mee.

Een inschrijfformulier kan je via mail of privébericht op hun Facebookpagina aanvragen. Je ontvangt dan van hen een inschrijfformulier inclusief instructies en bezorgt dat dan aan hen terug.

Op onderstaande video kan je een kijkje nemen achter de schermen van Hulphond Nederland waarvoor we tijdens Tough Dog voor strijden. Doe je mee?!