Interbest, het bedrijf van de mega reclame-masten, heeft een apart startvak voor de 12km Mud Masters geregeld speciaal voor marcom (marketing communicatie) professionals. Naast deelname aan een van de beste obstacle runs van Nederland kunnen deelnemers 6 trainingen volgen in de aanloop naar het evenement. En je raad het al, Interbest heeft ons  gevraagd om deze trainingen te verzorgen. Maar de invulling van de training zal je verbazen!


De Dirt Devils zijn natuurlijk niet je gemiddelde loopgroepje waarmee je gezellig een rondje door het bos loopt. De deelnemers staat dan ook niet zomaar een training te wachten. Obstacle runs staan synoniem aan uitdagingen aangaan, grenzen verleggen en obstakels overwinnen. Dat gevoel en die mindset gaan we gedurende 6 trainingen in en rondom het Amsterdamsebos opwekken. Onze hoofdtrainers Simon (Nederlands Ruigste), Chris (personal trainer bekend van het TV programma Real Men), Bizente (powerhouse personal trainer) en Willem (survivalbaas en voedingsexpert) combineren hun disciplines en kennis van OCR om het ultieme trainingsprogramma op te stellen die de deelnemers hun leven lang bij zal blijven.

Afgelopen weekend waren we samen met Interbest al op locatie om voorbereidingen te treffen. Hieronder vast een sneak peak.

 

De inhoud van de training blijft nog geheim voor de deelnemers.

Inschrijven kan via de speciale site van Interbest.

LET OP!! Deelnemers mogen aan het evenement en de daarbij horende trainingen slechts deelnemen indien hij/zij werkzaam is bij een mediabureau, reclamebureau of werkzaam is een marketing-/communicatiefunctie bij een adverteerder. Het staat de Organisatie vrij deelnemers om bewijs van voorgaande te vragen. Het niet voldoen aan deze voorwaarde leidt tot uitsluiting van deelname, zonder restitutie van inschrijfgelden.