Suzuki Lake Run Wood Edition RAW Level 12 km.

 

De wekker gaat weer lekker vroeg ,want we gaan naar Winterberg voor de derde kwalificatie wedstrijd. Dit keer voor het eerst de Suzuki Lake Run Wood Edition. Nog nooit deze run gedaan dus geen idee wat ik kon verwachten.

Na 4 uur in de auto te hebben gezeten zijn we in Winterberg. Start bewijs opgehaald, met race chip. Omkleden een laatste warming-up en dan het startvak in.

Er wordt afgeteld en we mogen van start! Horloge aan en gaan! De obstakels waren makkelijker vergeleken met Strong Viking. Maar dat maakte het niet minder leuk ,ik was bezig met de dames in te halen die ik in het startvak gezien had. Ik liep erg relaxed voor mijn doen en op schema volgens het horloge.

En toen moesten we een steile skiberg omhoog, en ik had direct een flashback naar het wk in Canada. Zonder ook maar 1 keer te stoppen ben ik in 1 keer doorgelopen omhoog. En door naar de volgende obstakels. Voor mij was mijn race echt goed op weg, alle dames had ik al ingehaald en ik kon harder gaan lopen.

De laatste lus voor de finish gingen we naar de mountainbike baan toe en dat ging bergafwaarts waardoor ik lekker tempo kon maken. We gingen helemaal naar beneden en daarna op de BOB slee baan weer helemaal omhoog. Om vervolgens naar beneden te glijden.

Weer terug op het eind terrein bij de laatste obstakels : een ramp, schuimdoolhof (altijd leuk) ,schieten ,rope climb, net climb en een biervat omhoog hijsen. De laatste 3 obstakels waren direct na elkaar en wel 5 meter hoog.

Laatste eindsprint en over de finish. En dan te horen krijgen dat je eerste in je leeftijdscategorie geworden bent (van de 18 deelneemsters) en 9de overall (van de 99).

Hierna gewacht op Berry die ook voor zijn kwalificatie ging en die ook gehaald heeft. Ook op mijn teamie gewacht Dayen die tweede is geworden in haar leeftijdscategorie. En als laatste op mijn tweelingzus die ook zo onwijs graag naar het Ek wilt en dat gewoon gehaald heeft in deze wedstrij met een vierde plek in onze leeftijdscategorie.

Ik vond deze run erg leuk. Ik heb alle obstakels in 1 keer gehaald. Wat het uitdagend maakte waren de heuvels en de vele hoogtemeters. Ik kijk uit naar mijn volgende run op 20 mei strong viking ocr series hills edition. Daar ga ik voor mijn wk kwalificatie ,want mijn ek kwalificatie heb ik al binnen 😉

SEE YA IN THA MUD

Merel